ina12 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 30 dag mięsa 10 dag pieczarek 1 duża cebula, pół strąka czerwonej papryki 1 puszka kukurydzy konserwowej 1 łyżka mąki, tłuszcz sól, pieprz Mięso pokroić w wąskie paski, usmażyć na tłuszczu. Pokroić drobno cebulę, pieczarki, paprykę i połączyć z mięsem. Na końcu dodać kukurydzę. Podlać wodą, przyprawić pieprzem, solą i dusić na małym ogniu. Gdy mięso będzie miękkie, zagęścić zasmażką lub mąką rozmieszaną z wodą. Podawać z ryżem na sypko i z surówką. ina12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.