ina12 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 1 kilogram buraków 20 dag sera żółtego - najlepiej wędzonego 25 dag jabłek 25 dag ogórków kiszonych 10 dag cebuli sól, cukier, pieprz, majonez, musztarda Na tarce o większych oczkach zetrzeć ugotowane buraki, jabłka, ser i ogórki, pokroić cebulę. Wszystkie składniki wymieszać i doprawić przyprawami. Dodać sos zrobiony z majonezu i musztardy. ina12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.