Skocz do zawartości

Sałatka Rybna Hiszpanska (czerwona)


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skladniki: -1 kg ryb (obojetnie jakie, ja uzywam platow) -1/2 sloika ogorkow konserwowych -50 gr octu ( kieliszek) -1 łyżki cukru -1/2 sloiczka przecieru 30% -2 lyzki musztardy -2 łyżki majonezy - 1/2 szklonki oleju -1 puszka ananasow -przyprawy do smaku wykonanie ryby gotujemy z cukrem i octem ok 20 min, az oscie beda niewyczuwalne a ryby lekko rozgotowane. Ogorki i ananasy kroimy w kosteczke. Przecier, majonez i musztarde miksujemy do jednolitej konsystencji, na koniec dodajemy olej, ktory zwiekszy nam objetosc sosy. Wszystkie skladniki dobrze wymieszac SMACZNEGO!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.