asica101 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 skladniki: -1 kg ryb (obojetnie jakie, ja uzywam platow) -1/2 sloika ogorkow konserwowych -50 gr octu ( kieliszek) -1 łyżki cukru -1/2 sloiczka przecieru 30% -2 lyzki musztardy -2 łyżki majonezy - 1/2 szklonki oleju -1 puszka ananasow -przyprawy do smaku wykonanie ryby gotujemy z cukrem i octem ok 20 min, az oscie beda niewyczuwalne a ryby lekko rozgotowane. Ogorki i ananasy kroimy w kosteczke. Przecier, majonez i musztarde miksujemy do jednolitej konsystencji, na koniec dodajemy olej, ktory zwiekszy nam objetosc sosy. Wszystkie skladniki dobrze wymieszac SMACZNEGO! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.