zuziorek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 1 kg pieczarek 1 mały peczek natki pietruszki 1 mała cebulka ok 20 dkg sera zółtego majonez, sól Pieczarki obrac i pokroić w mała kostkę, w czasie krojenia pieczarki wrzucać do naczynia z gorąca wodą z dodatkiem soku z cytryny. Zapobiega to ciemnieniu pieczarek. Na koniec zlać wode, zalać wrzątkiem i postawic na gaz na ok 6min, odcedzić. Natke posiekac, cebulę pokroić w kosteczkę, ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki połączyc, doprawic sola i majonezem. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.