amelia1 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Składniki: 0,5 kg makaronu najlepiej świderki 2 małe cebule 40 dag watróbki drobiowej 30 dag żółtego sera pieprz sól Sposób wykonania: Makaron ugotować w średnio osolonej wodzie. Wątróbki oczyścić, pokroić w kawałki średniej wielkości, cebulkę drobno posiekać i razem z wątróbkami wrzucić na gorący olej. Jak cebulka się zeszkli a wątróbka będzie miękka, wymieszać z makaronem. Podawać ciepłe, posypane startym żółtym serem. Ser można też wymieszać razem z makaronem i wątróbką. Smacznego!!! Cytuj
wiola344 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 ;) Widze że nikt się nie skusił na zrobienie makaronu ,ale może teraz komuś zasmakuje bo zobaczeniu jak wygląda,dość obficie posypany żółtym serem :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.