Jolcia Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Ciasto kruche -2 szkl mąki -1/2 margaryny -1/2 szkl cukru -2 jajka -1 żółtko -1 1/2 łyżeczki proszku Składniki wymieszać i zarobić ciasto. Wyłożyć na blachę. Masa budyniowa -3 szkl mleka -2 budynie czekoladowe -4 łyżki cukru Z podanych składników ugotować budyń. Gorący wylać na kruche ciasto. Masa serowa -1/2 margaryny Kasi -1/2 szkl cukru -4 serki homogenizowane waniliowe -2 jajka -1 białko -budyń waniliowy Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami. Dodać serki, budyń i pianę z białek. Masę serową wyłożyć na chłodny budyń. Piec ciasto w temp 180C przez 50 minut. Można polać polewą po upieczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.