Skocz do zawartości

Farsz Do Pierożków


Dorunia

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki trzeba sobie samemu wymierzyć,bo zależy kto ile robi pierożków. -wątróbka drobiowa -kaszanka -cebulka -sól -biały pieprz Wykonanie: Wątróbkę spażyć,żeby nie była krwista i zmielić przez maszynkę lub ugnieść tłuczkiem do ziemniaków,kaszankę rozgnieść widelcem,cebulkę podsmażyć i doprawić solą i pieprzem.Ja dałam na 3/4 wątróbki 1/4 kaszanki i było dobre. SMACZNEGO :-)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.