sylwia791 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 czesc to jeszcze raz ja niedlugo mam w domu impreze i wiecie jak to jest przydalaby sie jakas fajna przegrycha wszystko mam juz takie oklepane moze macie jakies fajne przepisy na cos na zimno na rodzinne spotkanko Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 w przekąskach podałam przepis na filety z kurczaka, może Ci sie spodoba? Cytuj
sylwia791 Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 dzieki juz je zrobilam sa super ja w takiej zalewie robie jeszcze smarzone rybki maja calkiem podobny smak Cytuj
Katarzyna Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 ja jak robie w domu to bez przerwy ktoś mi podbiera już nie mogą się doczekac i mówią że to degustacja czy czegoś nie brakuje ;) :P na imprezkach też znikają ;) ja je bardzo lubie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi