Gość mariusz Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 Pomocy !! Poszukuję przepisu na seler konserwowy. Skład zalewy,czy ma być pasteryzowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 :) nikt mi nie odpowiedział .Wykombinowałem sam. woda+sok cytrynowy +trochę cukru i soli oczywiście seler drobno starty w niteczki, do słoika. Pasteryzowałem 15 min od zagotowania. <cool>. Nadaje się do sałatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.