zuziorek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Składniki: 20 dkg sera zółtego (zetrzeć na najdrobniejszej tarce) jogurt naturalny 250 ml 3 łyzki majonezu 1 duzy ząbek czosnku, wycisnięty przez praske Wszystkie składniki połączyć, wymieszac, ewentualnie doprawic wg własnego uznania. Ja dodaję odrobinę vegety. Odstawić na 1h do lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Kasiu skusiłam się na Twój dip :) Jest pyszny, szkoda tylko, że tak późno zauważyłam ten przepis, ale naprawdę jest rewelacyjny w smaku i trudny do rozszyfrowania, każdy z gości pytał co to takiego i z czego jest zrobione. Zniknął ze stołu pierwszy - dla mnie mało co zostało :wink: Polecam, do... pizzy, zapiekanek, mięs, kiełbasek z grilla i nie tylko, kanapek - jest wyśmienity - mniam ;) Serdecznie Cię pozdrawiam Kasiu i dziękuję za przepis :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.