Gość ataga Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 - 0,5 kg mortadeli - 30 dkg sera żółtego wędzonego - 3-4 ząbki czosnku - 1-2 sosy winegret (koperkowo-ziołowy,paprykowy....) Mortadele i ser pokroić w cieniutkie paseczki na tzw. zapałkę.wycisnać czosnek i dodać rozrobione według przepisu sosy.Wszystko dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki na min.1 godz. Sałatka jest doskonała ze świeżutkim pieczywem posmarowanym masełkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.