Gość kiti Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 Piers z kuraka zamiast w bułce panierujemy we wcześniej pobitych,zmiarzdżonych zwykłych płatkach kukurydzianych i smażymy, ale nie na oleju broń boże, a smakuje jak złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia-k Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 ja smażę tak piersi z kurczaka ale płatki są w całości bardzo ładnie wyglądają i świetnie smakują :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basia1965 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 Może doradzisz nz czym smażysz, jak nie na oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bgerl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Na maselku + maly ogien:). Bo platki szybko nabieraja koloru w oleju, tak samo jak sezam (tzn piers w ziarnach sezamowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEKERowa Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Mój dzisiejszy obiadek :) Ciekawe co z tego wyjdzie,słyszałam że kurczak w płatkach kukurydzianych to niebo w gębie :D Pozdrawiam! :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.