asiaswierk Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witajcie:) Słyszałam,ze podobno mozna kupić elektryczne maszynki do robienia sękacza,czy wiecie coś o tym? Bardzo lubie to cisto,ale niestety w piekarniku nie wychodzi taki jak powinien :lol: Pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 cześć! nie słyszałam o takim sprzęcie ale w dzisiejszych czasach wszystko szybko się dzieje,muszę poszukać. niedawno pieklam sękacza w tortownicy /chyba nawet z naszego forum /i nawet byl dobry-o ile ktoś lubi suche ciasta. ja zbyt krotko pieklam warstwy bo mało je widać w przekroju ale szybko zniknąl ze stołu. Poniżej masz link o tej maszynie. https://www.lody.com.pl/gielda/gielda.asp?o...al=&ID=4159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiaswierk Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Bardzo Ci dziekuję :lol: ja też robiłam w piekarniku, ale mi sie tak ładnie warstwy nie oddzielały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 nie ma za co-wszyscy tu pomagają sobie wzajemnie. Ja sądzę,że ta maszyna to bardziej taka profesjonalna na potrzeby zakładu ale kto wie? Żeby warstwy były bardziej widoczne w przekroju to chyba trzeba je mocniej podpiec ale ja robiłam sękacza dopiero raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiaswierk Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 nie ma za co-wszyscy tu pomagają sobie wzajemnie. Ja sądzę,że ta maszyna to bardziej taka profesjonalna na potrzeby zakładu ale kto wie? Żeby warstwy były bardziej widoczne w przekroju to chyba trzeba je mocniej podpiec ale ja robiłam sękacza dopiero raz. Faktyczne masz rację....waga jej 100kg to mówi samo za siebie :lol: jakoś nie mogę dojść do ceny tej maszyny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 No cóż-pozostaje nam raczej sękacz z piekarnika bo cena jest adekwatna do wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiaswierk Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Odechciało mi sie maszyny :) ..... są dla pracowni i piekarni, a nie obywatela lubiącego sękacza. Masz rację pozostaje nam specjalizować sie w naszych sękaczach z piekarnika :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.