redcherry Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Składniki: 2 puszki soczewicy lub pół paczki suchej zielonej soczewicy 25 dkg żółtego sera 25 dkg szynki konserwowej drobiowej 2-3 ząbki czosnku 2-3 łyżki majonezu sól pieprz do smaku i natka pietruszki Sposób przyrządzenia: Odcedzić soczewicę (ewentualnie ugotować surową wg przepisu na opakowaniu w małej ilości osolonej wody). Ser i szynkę pokroić w kostkę, czosnek przecisnąć przez praskę, dodać majonez, sól pieprz do smaku i dokładnie wymieszać. Posypać natką pietruszki przed podaniem. Życzę smacznego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.