Skocz do zawartości

Pieczarki Nadziewane Twarożkiem


Rekomendowane odpowiedzi

Dla 4 osób --------------- 12 dużych pieczarek, sok z cytryny, plastry szynki, pojemnik twarożku, łyżka posiekanej natki, 1/2 łyżki mielonej papryki, sól, pieprz Pieczrki umyć, osuszyć, odciąć kapelusze. Zagotować wodę, posolić, dodać sok z cytryny. Do wrzątku wrzucić kapelusze pieczarek, blanszować przez 2-3 minut. Delikatnie wyjmować łyżką cedzakową, odkładać na sitko. Przestudzić. Ogonki pieczarek i szynkę posiekać, wymieszać z twarożkiem i natką, posolić, popieprzyć, popaprykować. Kapelusze pieczarek napełnić farszem twarożkowym. Nadziewane pieczarki ładniesię prezentują podane na liściach sałaty i udekorowane rzodkiewkami. S M A C Z N E G O !

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.