Skocz do zawartości

Piana Z Białek


H_A_P_P_Y

Rekomendowane odpowiedzi

Rzeczywiście , na cieście piana z białek ubita z cukrem nie wygląda apetycznie. Dlatego do ubitej piany dodaję tężejącą galaretkę rozpuszczoną w szklance gorącej wody. Piana nabiera wtedy ładnego koloru, no i smaku. Wierzch można wtedy posypać, np. mielonymi migdałami lub wiórkami kokosowymi lub czymś innym. Pozdrawiam. Renata :wink:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.