ulinek77 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Żeberka z chili z miodem 2 kg żeberek 2 cebule 1 główka czosnku ketchup 400 ml ½ szkl. wody łyżka musztardy 2 łyżki miodu sól i pieprz łyżka chili Żeberka obsmażyć i natrzeć czosnkiem każde żeberko ( najlepiej wycisnąć czosnek przez praskę do czosnku ) i układać warstwami w naczyniu żaroodpornym. Posolić i popieprzyć do smaku. Zagotować wodę i dodać cebulę, keczup, miód, musztardę, chili. Zagotować wszystko i zalać żeberka, wstawić na 2 godz. do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C. Od czasu do czasu polać odrobiną wody. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.