Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeberka z chili z miodem 2 kg żeberek 2 cebule 1 główka czosnku ketchup 400 ml ½ szkl. wody łyżka musztardy 2 łyżki miodu sól i pieprz łyżka chili Żeberka obsmażyć i natrzeć czosnkiem każde żeberko ( najlepiej wycisnąć czosnek przez praskę do czosnku ) i układać warstwami w naczyniu żaroodpornym. Posolić i popieprzyć do smaku. Zagotować wodę i dodać cebulę, keczup, miód, musztardę, chili. Zagotować wszystko i zalać żeberka, wstawić na 2 godz. do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C. Od czasu do czasu polać odrobiną wody.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.