Marcin Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam, W zamierzeniu powstanie tego forum miało na celu utworzenie miejsca na linki do różnych rzeczy związanych z kulinariami (dlatego też to forum jest w dziale kulinaria). Chodzi o linki do przepisów, stron kulinarnych, fajnych kuchennych przyrządów do kupienia. Wszystkie inne linki proszę wstawiać w dziale rozmowy prawie niekontrolowane. Być może i tam wydzielimy dla nich osobne podforum niedługo. Pozdrawiam. Marcin. Cytuj
basga Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 sorry-to ja dałam tam link niekulinarny ale zrobilam to bez zastanowienia. Cytuj
Marcin Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Spokojnie :( Właśnie dlatego dałem taką informację, że pojawiały się tutaj takie linki - ale wcześniej jej nie było, więc nie było to tak do końca jasne :) Pozdrawiam. Marcin Cytuj
grall Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Cześć, a czy jeśli prowadzę swojego bloga kulinarnego, to też tu mogę wkleić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi