ina12 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Powoli zabrałam się za wystawianie ocen z przepisów które robiłam a nie mają ich. Dobra jestem, myślałam ze oceny wystawia Dorotka. Cytuj
Marcin Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Witaj Ino. A które przepisy oceniasz? Jako, że nasz gust jest jednak dość określony staramy się, aby wszystkie nasze przepisy mogli oceniać odwiedzający - taka ocena jest najbardziej obiektywna - tak jest zarówno na forum, jak i na www.smaczny.pl i extra.smaczny.pl - oczywiście my oceniamy przepisy, jednak jest to zwykle tylko jedna z wielu ocen. Pozdrawiam marcin Cytuj
ina12 Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam Cię Marcinie! Moich nie oceniam, tylko podane przepisy przez inne osoby z których przepisów skorzystałam. Wyczytałam to w punkcie I i wiem że dobrze robię. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi