Skocz do zawartości

Filet Cielecy W Kasztanach


Marron

Rekomendowane odpowiedzi

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Dla 4 osób

Przygotowanie : 10 min

Pieczenie : 30-40 min

Składniki : 1 puszka 576g całych kasztanów, 800g cielęciny, 4 łyżki musztardy , 2 cebule, tymianek, liść laurowy, 2 szklanki białego wina , oliwa.

Przygotowanie : Posmarować mięso ze wszystkich stron musztardą, wyłożyć do naczynia przygotowanego do pieczenia w piekarniku, dołożyć cebulkę pokrojoną w plasterki, polać oliwą. Dolać białego wina na spód brytfanki. Piec w piekarniku przez 30-40 min w temp. 220 C. W połowie pieczenia odwrócić mięso , dolać gorącej wody. Wyłożyć kasztany wokół pieczeni , przykryć papierem aluminiowym. Pozostawić w wyłączonym piekarniku.

Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> https://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics

lub [LINK NIEAKTUALNY]

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.