Skocz do zawartości

Marono De Faugier (kasztany)


Marron

Rekomendowane odpowiedzi

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Dla 4 osób

Przygotowanie: 10 min

Składniki: 500g kremu kasztanowego, 75g masła, 2 łyżeczki kirsch, ciasto biszkoptowe , polewa lukrowa , ciasto migdałowe Przygotowanie: Mieszamy miękkie masło z kremem kasztanowym aż do uzyskania jednolitej masy, następnie dodajemy 2 łyżeczki kirsch i ponownie dobrze mieszamy.

Podajemy z ciastem biszkoptowym ,przełożonym warstwowo kremem. Dodatkowo przekładamy jedną warstwę biszkoptu ciastem migdałowym .Polewamy kolorową polewą czekoladową. Biszkopt pieczemy lub kupujemy gotowy w ciastkarni.

Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> https://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics

lub [LINK NIEAKTUALNY]

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.