Marron Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Dla 4 osób Przygotowanie: 10 min Składniki: 500g kremu kasztanowego, 75g masła, 2 łyżeczki kirsch, ciasto biszkoptowe , polewa lukrowa , ciasto migdałowe Przygotowanie: Mieszamy miękkie masło z kremem kasztanowym aż do uzyskania jednolitej masy, następnie dodajemy 2 łyżeczki kirsch i ponownie dobrze mieszamy. Podajemy z ciastem biszkoptowym ,przełożonym warstwowo kremem. Dodatkowo przekładamy jedną warstwę biszkoptu ciastem migdałowym .Polewamy kolorową polewą czekoladową. Biszkopt pieczemy lub kupujemy gotowy w ciastkarni. Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> https://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics lub [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.