Doris Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Justynko, mnie też skusiłaś. :P Zrobię je jutro, tylko mam pytanie, one mają być wielkości mniej wiecej placków ziemniaczanych, prawda? :P Cytuj
Justyna.K Opublikowano 13 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 tak mają być takie małe ja kładę 4 sztuki na dużą patelnie chyba 28 cm napisz jutro co o nich sądzisz. :P Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Ja robiłam dzisiaj na kolację i jestem pod wrażeniem...bardzo mi jak i mojej rodzince smakowały...jedliśmy z dżemem truskawkowym i popijaliśmy mleczkiem :P Cytuj
Justyna.K Opublikowano 15 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Doruniu strasznie się cieszę :sad: Cytuj
Martitka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 A ja cos chyba skiepściłam bo nie za bardzo mi wyszły. Bardzo tłuszcz wchłaniały z patelni. Jak robie z mleka zsiadłego zawsze wychodzą genialne, a te cos mi się nie udały. Acha - ja jeszcze kroję jabłko do środka i posypuję cukrem pudrem, bo mój mężuś takie najbardziej uwielbia :sad: Cytuj
andy8 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Te owoce do ciasta dajecie czy tylko na wierzchu układacie bo nie zrozumiałam :sad: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Tak banany lub jabłka daje się do środka do ciasta . :sad: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Justynko już piałam z zachwytu ale jak tylko zjemy szarlotkę to zaraz robię te placuszki :sad: Dzięki za przypomnienie :sad: Polecam kto jeszcze nie jadł :sad: mniam Cytuj
apsik Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Skusiłam się także na te naleśniki ,ale opinie moich domowników były różne. Nie było ogólnego zachwytu ale też nikt nie powiedział ,że są niedobre...średnio stawiam 4 i pozdrawiam Cię Justynko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi