Dorota Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 WoW! Jakie pięknie, apetyczne ciasteczka, schrupałabym kilka :mrgreen: Widzę piękne zbiory w koszyku, to tegoroczne? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Proszę się poczęstować :) Tak , grzybki tegoroczne , dokładnie 9 października zebrane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Aaa.... dziękuję, dziękuję :mrgreen: Grzybki piękne jak na tegoroczny sezon grzybowy (takie czyste, białe, suche - bo moja babcia to narzekała na te grzybki, które uzbierała... po ususzeniu zrobiły się czarne... nieapetyczne :wacko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 To się zgadzam z babcią ,u nas było podobnie . Te grzyby ze zdjęcia są akurat na początku wysypu i były takie w miarę , ale czym później to gorsze .Na koncu to same się rozsypywały :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 babka na ajerkoniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Super zdjęcie, apetyczna babeczka o pięknym żółtym kolorze :biggrin: Ja też piekłam babkę, ale z marchewką i dynią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 w rzeczywistości ten żółty jest jeszcze bardziej intensywny. To zasługa jajek na których piekę. No i ten adwokat też chyba się przyczynił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 dzisiaj już upieczona szarlotka krucho-drożdżowa. To chyba najsmaczniejsza ze wszystkich szarlotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Na taką też wygląda, a można prosić przepis ;) I znowu ten piękny złoty kolor :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 U mnie jakby już karnawałowo , ale to na zamówienie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Oo oo oo :biggrin: Piękne wypieki Figielku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 I znowu ten piękny złoty kolor :biggrin: ten kolor to zasługa jajek. Od szczęśliwych i dobrze karmionych kur. Przepis polecam bardzo, bo roboty mało a efekt wow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aamms Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 W niedzielę ciasto na śmietanie, wczoraj chleb włoski a za chwilę idę piec sernik wiedeński.. pierwszy raz w życiu.. :wacko: mam nadzieję, że wyjdzie.. :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Trzymam kciuki, żeby się udał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.