Skocz do zawartości

Łagodny Sos Chrzanowy


Rekomendowane odpowiedzi

Korzen chrzanu pol szklanki smietany jajo lyzka masla 2 lyzki octu winnego 2 lyzki cukru Utarty chrzan polaczyc ze smietana,roztrzepanym jajkiem.Dodac reszte skladnikow+1/4 szklanki wody.Mieszajac podgrzewac na malym ogniu do zagotowania. Po ostudzeniu przechowywac w lodowce.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.