Skocz do zawartości

Armlow-danie Z Kuchni Ormianskiej


Basia K

Rekomendowane odpowiedzi

30 dag ugotowanej wolowiny 2 duze ugotowane ziemniaki cebula jajko smietana lyzka bulki tartej sol,pieprz,kolendra Wolowine i ziemniaki dwukrotnie przepuscic przez maszynke.Dodac usmazona na zloto cebule,przyprawy i wymieszac. Gotowa mase ulozyc w zaroodpornym naczyniu,wyrownac powierzchnie ,posmarowac jajkiem,posypac tarta bulka,polac roztopionym maslem i piec w dosyc goracym piekarniku ok 20-25 minut. Gotowe danie kroi sie jak tort i podaje bardzo gorace.Osobno podaje sie smietane,ktora polewa sie mieso.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.