Gość Patrycja Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 Wybrane przez nas grzybki należy drobno posiekać. W zależności od ilość grzybków, bierzemy tyle jajek, które gotujemy i siekamy także na drobno. Należy jednak pamiętać, by nie było więcej ani jajek, ani grzybów. Dodajemy majonez i coś zielonego, może to być troszkę posiekanego szczypiorku lub natki pietruszki. Na koniec wszystko mieszamy i doprawiamy wg gustu i smaku (pieprz + sól). Życzę smacznego Naprawdę warto wypróbować :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.