anulka2a Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 skladniki 70dag schabu bez kosci 20-30dag pieczarek 1 cebula tluszcz 4-5 jajek sol pieprz bulka tarta wykonanie Drobno pokrojone pieczarki i cebule usmazyc i doprawic do smaku .Schab pokrojony na porcje doprawic i cienko rozbic.Osobno ubic zoltka i bialka .Kotlety posmarowac ubitym zoltkiem , na kazdy polozyc troche pieczarek zlozyc na pol .Jeszcze raz posmarowac ubitym zoltkiem obtoczyc w bulce tartej , a na koncu w ubitej na sztywno pianie zbialek .Smazyc z obu stron w duzej ilosci goracego tluszczu. smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kate_76 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 bardzo ciekawy przepis ,czesto robie tradycyjne schabowe ale one juz sie wszystkim przejadly te wygladaja smakowicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka2a Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 sa tez smaczne polecam :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kate_76 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Anulko kotleciki z pieczarkami goscily dzisiaj na obiedzie ,sa po prostu pycha pewnie teraz przez jakis czas beda zamiast tradycyjnych dzieki za przepisik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka2a Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 ciesze sie ze kotleciki smakowaly polecam tez ten drugi przepis ktory zamiescilam wczoraj :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiolka Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Anulko muszę koniecznie zrobić te kotleciki może w niedzielę pozdrawiam Wiolka :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiolka Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Anulko zrobiłam jednak dziś kotleciki z Twojego przepisu wszystkim bardzo smakowały dziękuję za dobry przepis pozdrawiam Wiolka :razz: :razz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka2a Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 bardzo sie ciesze ze smakowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EWA1992 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Anulko - z pieczarkami jeszcze nie robiłam schabowego,tylko z szynką i serem. Twój przepis jest ciekawy,wypróbuje go. Pozdrawiam Ewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiola344 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witaj Anulko ja robiłam dziś kotlety według twojego przepisu ale zamiast pieczarek dałam ser żółty, z pieczarkami robie czesto,ze serem rowniez ale dalsze wykonanie spodobało mi sie ,przedewszystkim nie jest to takie tradycyjne i o dziwo całej rodzinie smakowało bardzo ,zastanawiali sie czemu sa takie pulchne :) a nie jak zawsze chrupiace ,dziekuje za dobry pomysł.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.