Marron Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Składniki: 1/2 kg kasztanów jadalnych obranych 35 dag cukru 6 jajek 1/2 laski wanilii 12 dag migdałów polewa czekoladowa Przygotowanie: Utrzeć żółtka z cukrem i wanilią do białości. Dodawać po trochu kasztany oraz sparzone, obrane, zmielone migdały, a na końcu pianę z białek. Piec w wytłuszczonej i wysypanej bułką tartą tortownicy, piec w średnio nagrzanym piekarniku ok. 45 min. Polać polewą czekoladową. Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> https://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics lub [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.