Marron Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 KROKIETY KASZTANOWE Składniki: ? puszki musu kasztanowego 2 żółtka 2 łyżki stołowe gęstej śmietany 1 łyżeczka cukru szczypta wanilii bułka tarta Przygotowanie: Wymieszać wszystkie wymienione składniki oprócz bułki tartej i żółtek. Uformować powstałą masę w kulki, obsypać bułką tartą, zanurzyć w jajku i ponownie obsypać powstałe kulki bułką tartą. Smażyć aż przybiorą złoty kolor. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.