basga Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Od południa możemy mieć na swoich monitorach pasek /lub okno/z najnowszymi wiadomościami,zainstalowaliście sobie? Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Ja nie wiem o co chodzi...napisz coś więcej o tym to sobie zainstalujemy. Cytuj
basga Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 trzeba wejść na stronę tvn24,potem KLIKNĄĆ w NA ŻYWO,I ZAINSTALOWAĆ TEN PASEK Z NAJNOWSZYMI WIADOMOŚCIAMI,mnie pomagał syn i teraz na dole ekranu mam przesuwające się wiadomości. Nie wiem czy nie zagmatwałam ale ciężko tak na odległośc wyjaśnić. Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Nic nie zagmatwałaś,wytłumaczyłaś dobrze i już mam pasek...tylko wiadomości nie ma,ale myślę,że zaraz sie pojawią. Pozdrawiam :razz: :razz: :wink: Cytuj
basga Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 No to super,masz już przesuwające się wiadomości? Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Jeszcze nie mam,ale myślę,że jak ponownie uruchomię system to będę miała...na razie tylko granatowy pasek i koniec...jestem cierpliwa i poczekam :razz: Cytuj
basga Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 chyba musisz wejść w ten folder gdzie zapisałaś ten program i go otworzyć,spróbuj. Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Już wyświetlają mi się informacje...miałam rację...po ponownym uruchomieniu komputera wszystko jest tak jak być powinno.Dziękuję,bo ten pasek to fajna sprawa,nawet nie włączając tv jestem na bieżąco. Pozdrawiam :razz: :razz: :wink: Cytuj
basga Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 I dzięki temu możemy więcej siedzieć przy kompie :razz: :razz: :wink: Cytuj
mac51 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Też już sobie zainstalowałem,podaje stronę https://tvn24-stream.onet.pl/nazywo.html :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi