andy8 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Czy gotową masę karmelową przed rozsmarowaniem należy podgrzać,a jeśli tak to jak,włożyć puszkę do ciepłej wody,czy otwarta do mikrofali,chciałam zrobić krówkę i nie wiem co zrobić z tą masą karm. moze ktoś coś poradzi-dziękuję z góry za rady 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Broń boże nie w mikrofali-puszka jest metalowa! Jeśli nie trzymasz jej w lodówce to z rozsmarowaniem nie powinno być problemu ale możesz ją włożyć do wody i trochę podgrzać. Cytuj
andy8 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Basga dziękuję no tak z mikrofalą to głupi pomysł 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Czasem każdemu zdarza się rozpędzić 🙂 ,ja kiedyś chciałam podgrzać masło i wstawiłam do mikrofali 🙂 ,zaczęło tak iskrzyć ,bo masło było w folii a nie w pergaminie 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi