elusia Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 4 cebule pokroic w plasterki,zalac mlekiem odstawic do nastepnego dnia(mozna zrobic na noc)nastepnego dnia dolozyc jajko,make,pieprz,sol, magi lub jarzynke.Ciasto ma mic gestosc smietany.Smazyc na malym ogniu.Jest to przepis z kuchni szwedzkiej,oni to podaja do fasolowki.Naprawde warto sprubowac.Smacznego. elusia z gdanska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.