Skocz do zawartości

Zupa Krem Z Pieczarek Z Parówkami


Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 1 łyżka "Vegety" lub "Jarzynki" 2 kostki bulionowe 5 cienkich parówek 30 dag pieczarek pieprz, sól, maggi mąka i śmietana do podbicia Vegetę i kostki zagotować w ok. 1,5-2l. wody, aż się rozpuszczą. W tym czasie obrać i pokroić pieczarki. Wrzucić do wywaru, gotować ok. 45 min. W międzyczasie parówki obrać ze skórki, każdą parówkę naciąć wzdłuż 3 razy. Ugotować w oddzielnym garnku. Po wyjęciu parówek, pokroić je w talarki. Wrzucić do zupy. Podbić ją mąką i śmietaną, doprawić solą, maggi, pieprzem. Smacznego!!

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 1 rok później...
  • 8 miesięcy później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.