mamiroma4 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witajcie.Mam gofrownice,a raczej kombajn bo mozna po wymianie wkładów upiec i tosta i co sie chce.Moc 700W.Robiłem już chyba ze 100 przepisów(oczywiście na przełonie kilku lat) i zawsze tak samo tz.wlewam ciasto i nawet po 5 min nie chce urosnąć do gornej pokrywy !Czy to te 700W robią?Może to,że ma wymienne wkłady powoduje,że nawet sie dostatecznie nie nagrzeją?Czekam na pomoc i dziekuje jak co to mam super przepis na naleśniki bardzo cienkie ! A jaka mi pizza wychodzi! mamiroma4 Cytuj
basga Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ach te 700W....i tu jest pies pogrzebany :grin: Dobra gofrownica powinna mieć MOC :grin: Ja też wypróbowałam mnóstwo przepisów zanim doszłam do takiego,który jest w/g mnie najlepszy [jest na forum] a przy okazji wymieniłam gofrownicę! Niestety-przy zbyt małej mocy gofry wychodzą gumowate,nie mają szansy się upiec,raczej się gotują :grin: Miałam gofrownicę 800W i zmieniłam na 1300W-chodzi jak burza! A gofry po upieczeniu należy postawić oparte o coś a nie na leżąco bo wtedy miękną :grin: A tak na marginesie to ostatnio w jakimś sklepie widziałam całkiem dobrą,1000W za około 30-40zł,niestety,nie wiem gdzie. Cytuj
mamiroma4 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A dziekuje,podaj jeszcze link do tego przepisu.Wesołych Swiąt :oops: Cytuj
basga Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 podaję link https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...62&hl=gofry i życzę udanych goferków :oops: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.