Skocz do zawartości

Pianki


aska1985

Rekomendowane odpowiedzi

25 dag cukru 6 białek 1 paczka cukru waniliowego sok z jednej cytryny Przygotowanie: Białka ubić napianę w misce, dodać cukier i ubijać dalej. Postawić miskę na garnku z gotującą wodą dodać, cukier waniliowy, sok z cytryny i ubijać około 15 minut do zgęstnienia. Blachę wysmarować i układać na niej metalową łyżką kupki masy. Piec w lekko ogrzanym piekarniku. Najlepiej po upływie pół godziny przełożyć ciasteczka z blachy na papier i pozostawić w piekarniku przez noc. SMACZNEGO?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.