Wiolka Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Składniki. 1 kostka palmy 3 szklanki cukru 3 łyżeczki dobrego kakao olejek rumowy pół szklanki mleka To wszystko zagotować. Po ostudzeniu dodać 3 paczki pokruszonych herbatników, 3 jabłka pokrojone w kostkę i 3 banany też pokrojone. Jedną dużą paczkę żelatyny rozpuścić w szklance ciepłej wody i wlać do wyżej wymienionych składników i dobrze wymieszać. Z 2 litrowej butelki odciąć szyjkę i wlać masę wstawić do lodówki. Pózniej butelkę przeciąć wzdłóż i wyjąć gotowy salcesonik. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiola344 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 :) Witaj wiolu nie wiem czy zauważyłaś ale zaledwie 19.04 ja podawałam ten przepis.Pozdrawiam. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiolka Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Wiolu zauważyłam ale nasze salcesony różnią się składnikami, a napewno obydwa są dobre. Pozdrawiam . :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiola344 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 :arrow: Tak wiolu masz racje różnią się nie doczytałam dokładnie,przepraszam za uwage i myśle że twój przepis też wypróbuje, piszą to uśmiecham się że wiola pisze do wioli hihi oby wszyscy czytający to -połapali się o co tu chodzi :grin: :grin: .Pozdrawiam wiola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.