Dorota Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Upał i skwar za oknem! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 nie uwierzycie ale dziś u mnie na zewnątrz na parapecie 3 piętra było 68 stopni!!araozumiem że blok nagrzany no ale żeby aż tak? A w pracy w sklepie miałam wczoraj...35 stopni-przy otwartych drzwiach i włączonym wiatraku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 U mnie też skwar,w dzień było 30st.,a teraz jest jeszcze 26st.Lato normalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 WOW! Ale temperatura... normalnie piekarnik :) No właśnie - lato - jutro pierwszy dzień lata 🙂 To musi być gorąco :) U nas też skwar, już nie wiem czym się chłodzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Upał!!! W cieniu jest 32st.,ale na szczęście lekko powiewa wiatr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zapowiada się kolejny upalny dzień, u nas w cierniu o 8 rano było 28 st. C., i też tak lekko wieje wiatr próbuje nas chłodzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suodka Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dziś dla odmiany - po tych długotrwałych upałach - chłodno, tylko 15 stopni :/ i deszczowo oraz wieje silny wiatr. Nie lubię takich nagłych skoków temperatury, wczoraj 30, dziś 15, i jak tu się nie rozchorować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No właśnie trochę zimno było, ale teraz jest już fajnie 🙂 jeszcze mamy lato 🙂 U nas dzisiaj 25 st. C. piękne słoneczko świeciło, aż się chciało opalać 🙂 obierałam gruszki na słoneczku i się opaliłam :mrgreen: Jutro też ma być ładnie :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 No i mamy jesień... U nas brzydko - wieje i leje :neutral: Tak czytam te wcześniejsze posty o lecie, jak fajnie było w tegoroczne wakacje, lato - dla mnie super! ciepło, gorąca i mało burzowo ;-) Jest co wspominać :biggrin: Ach, lato, lato! :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFrodo Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A u nas dzisiaj zachmurzone niebo, ale co jakiś czas wychodzi słońce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 rano straszna mgła, ale ciepło 10 st, a teraz ładnie słoneczko świeci 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dziś piękna pogoda. Grabiłam liście i momentami było mi potliwie. Kilka dni temu był lekki przymrozek, ale dalie wytrzymały. Niektóre mają tylko lekko zmarznięte brzegi liści i w dalszym ciągu kwitną obficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 To super! :D Ja już niestety o daliach zapomniałam, nie ma śladu po nich w ogródku... Ja też grabiłam liście przedwczoraj - piękna pogoda była, aż nie chciało się iść do domu ;) A dzisiaj od rana pada, wręcz leje, ale ciepło jest :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 U mnie ciepło, ale niebo jest zachmurzone i pokropiło troszkę. Jest bardzo sucho i grzybów już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi