iwona30 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Witam wszystkich serdecznie mam pytanko czy zna ktoś przepis na krakersy słone albo pikantne chciałabym upiec ale nie mam przepisu kiedyś robiłam z drożdżami ale to nie jest to były twardawe a nie chrupiące. Dziękuję z góry. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalovay Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 prosze oto przepis na krakersy.jeszcze nie probowalam [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Dzięki serdeczne za przepis muszę go wypróbować.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi