Skocz do zawartości

Patisony A'la Schabowe


wiola344
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

:grin:  Patisony powinny byc duże obrac je ze skórki bo jest twarda pokroić na plasterki ok 1 cm -2 ząbki czosnku rozgnieść i natrzeć nim plastry i posypać vegeta ,pozostawić na 1-2 godz. potem obtoczyć to w mące ,jajku i bułce tartej smażyć na oleju lub oliwie z oliwek o wiele smaczniejsze, może być również jako przekąska ale z ziemniakami jest również pyszne do tego jakaś surówka.  Polecam pyszne i zdrowe :razz: :razz:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.