Gość r3served Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Witam, poszukuje jakies opisy na te tematy: TECHNOLOGIA: -Zasady sporzadzania sorowek i salatek, -Wykorzystanie owocow w produkcji gastronomicznej, -Zastosowanie tluszczy w produkcji gastronomicznej. OBSLUGA KLIENTA: -Kultura osobista i etyka zawodowa, -Zakres i obowiazki kelnera, -Pomieszczenia czesci handlowej i ekspedycyjnej zakladu handlowego. Prosze o zamieszczanie tutaj linkow lub prosze wysylac na moj email: pr0.n00b10@gmail.com Za wszystkie informacje bede bardzo wdzieczny. Najlepiej po dwa tematy z kazdego dzialu. :razz: Z gory Dziekuje. Do Administracji i Moderatorow Forum: Prosze o nie usuwanie tematu, jesli jest w zlym dziale prosze o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.