Skocz do zawartości

Praca Kontrolna


Rekomendowane odpowiedzi

Gość r3served

Witam, poszukuje jakies opisy na te tematy: TECHNOLOGIA: -Zasady sporzadzania sorowek i salatek, -Wykorzystanie owocow w produkcji gastronomicznej, -Zastosowanie tluszczy w produkcji gastronomicznej. OBSLUGA KLIENTA: -Kultura osobista i etyka zawodowa, -Zakres i obowiazki kelnera, -Pomieszczenia czesci handlowej i ekspedycyjnej zakladu handlowego. Prosze o zamieszczanie tutaj linkow lub prosze wysylac na moj email: pr0.n00b10@gmail.com Za wszystkie informacje bede bardzo wdzieczny. Najlepiej po dwa tematy z kazdego dzialu. :razz: Z gory Dziekuje. Do Administracji i Moderatorow Forum: Prosze o nie usuwanie tematu, jesli jest w zlym dziale prosze o przeniesienie.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.