Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Gość r3served

Praca Kontrolna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość r3served

Witam, poszukuje jakies opisy na te tematy: TECHNOLOGIA: -Zasady sporzadzania sorowek i salatek, -Wykorzystanie owocow w produkcji gastronomicznej, -Zastosowanie tluszczy w produkcji gastronomicznej. OBSLUGA KLIENTA: -Kultura osobista i etyka zawodowa, -Zakres i obowiazki kelnera, -Pomieszczenia czesci handlowej i ekspedycyjnej zakladu handlowego. Prosze o zamieszczanie tutaj linkow lub prosze wysylac na moj email: pr0.n00b10@gmail.com Za wszystkie informacje bede bardzo wdzieczny. Najlepiej po dwa tematy z kazdego dzialu. :razz: Z gory Dziekuje. Do Administracji i Moderatorow Forum: Prosze o nie usuwanie tematu, jesli jest w zlym dziale prosze o przeniesienie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.