Dora35 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 2 kg papryki pokroić w paski 1 kg cebuli pokroić w paski ZALEWA: 1 szklanka octu 3 szklanki wody 1 szklanka cukru ziele angielskie liść laurowy pieprz do smaku Papryke dobrze osolić i pozostawić na 1 godzine potem odcisnąć .Na przygotowaną wrzącą zalewe wrzucić odciśniętą papryke i gotować 20 minut . Na 10 minut przed końcem wrzucić cebulę i gotować razem z papryką. Gorące wkładać do słoików można dodać po jednej łyżce oleju do słoika zakręcać i odwracać do góry dnem . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.