-
Postów
116 -
Rejestracja
-
Ostatnia wizyta
Osiągnięcia Dora35
-
jest już gotowy seler pokrojony drobno w takie paseczki w słoiczkach patrz sie tam gdzie stoją przetwory w sklepach spożywczych naprawde ten seler jest bardzo dobry do sałatek
-
z patisonem nie robiłam tylko zawsze z cukinią ale jak widać można i z tym kiedyś słyszałam że podobno patisony mają smak zblizony do grzybów ;)
-
dziś rano odkroiłam kromeczke tego chlebka poprostu pyszności z masełkiem i mleczkiem szczerze polecam naprawde pycha :grin:
-
a mój chlebek jest właśnie w piekarniku mam nadzieje ze mi sie uda bo naprawde smakowicie wygląda :grin:
-
ja robiłam według przepisu i moje ciasto nie było sztywne było takie lejące może dałas za dużo mąki ??
-
Bardzo sie ciesze że sałatka wam smakuje u nas też wszyscy bardzo ja lubia pozdrawiam :(
-
Zawsze można zmniejszyć ilość cukru na taka jaka ci odpowiada ja robie z tą ilościa co podałam i dla mnie jest dobra :grin:
-
ja nie miałam olejku w domu więc nie dałam i też wyszło super :grin:
-
ciasto pyszne wysokie mi urosło super już połowy nie ma :grin:
-
Właśnie zabieram sie za pieczenie tego ciasta dzisiaj zrobie ze śliwkami :P
-
gołąbki z ryżem,mięsem i pieczarkami + kompocik :P
-
U mnie też stoi już kila słoików tej sałatki w spiżarce :P
-
oczywiscie ze możesz zetrzeć na tarce ja mam taką łopatke którą kroi sie sery i ja tej łopatki używam do szatkowania jabłek dlatego napisałam poszatkować :P
-
ja wszystkie ciasta pieke w temperaturze 190* tak ok 1 godz bo 25 minut to raczej krótko jak na ciasto z owocami :P
-
według mnie to polewa nie pasuje do ciast owocowych tylko posypanie cukrem pudrem :P