Skocz do zawartości

Drugi - Odcinek Z Serii Tanie I Smaczne ;)


ulinek77

Rekomendowane odpowiedzi

Karkówka z pierzynką Karkówkę pokroić na grubsze plastry, przyprawić vegetą, pieprzem, solą. Nasmarować oliwą i tak przygotowane mięso pozostawić na noc w lodówce. Na drugi dzień posiekać cebulę w kostkę i wymieszać z majonezem. Mięso poukładać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia (nie smarujemy tłuszczem), na mięso ( po środku) uklepać cebulę z majonezem. Piec w temp. 160 – 180 stopni C, aż cebula się zarumieni ( ok.45 min.) Podawać gorące.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.