ina12 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 4 winne jabłka łyżka oleju łyżka masła majeranek, cukier, sól do smaku Jabłka umyć, obrać i usunąć gniazda nasienne, pokroić na ćwiartki lub ósemki. Kłaść na rozgrzany olej na patelni i gdy będą miękkie, ale jeszcze nie rozpadające się, dodać masło i przyprawy. Podawać gorące jako dodatek jest w opisie tematu. Cytuj
mac51 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Jabłka tak przyprawione są bardzo dobre jako nadzienie do kaczki lub gęsi :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.