ina12 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 4 winne jabłka łyżka oleju łyżka masła majeranek, cukier, sól do smaku Jabłka umyć, obrać i usunąć gniazda nasienne, pokroić na ćwiartki lub ósemki. Kłaść na rozgrzany olej na patelni i gdy będą miękkie, ale jeszcze nie rozpadające się, dodać masło i przyprawy. Podawać gorące jako dodatek jest w opisie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jabłka tak przyprawione są bardzo dobre jako nadzienie do kaczki lub gęsi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.