Marron Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 PESTO KASZTANOWO – ŻURAWINOWE 16 porcji. Składniki: świeży sok z jednej pomarańczy 1 łyżeczka czosnku puszka 240 g kasztanów jadalnych obranych świeża bazylia 100 g sera Parmezan oliwa z oliwek 1 łyżeczka soli ½ łyżeczki białego pieprzu 100 g żurawiny ½ szklanki wody ½ szklanki cukru Przygotowanie: Wymieszać wszystkie składniki. Smażyć na oliwie z oliwek przez 45 minut na wolnym ogniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.