Skocz do zawartości

Pesto Kasztanowo - żurawinowe


Rekomendowane odpowiedzi

PESTO KASZTANOWO – ŻURAWINOWE

16 porcji.

Składniki:

świeży sok z jednej pomarańczy

1 łyżeczka czosnku

puszka 240 g kasztanów jadalnych obranych

świeża bazylia

100 g sera Parmezan

oliwa z oliwek

1 łyżeczka soli

½ łyżeczki białego pieprzu

100 g żurawiny

½ szklanki wody

½ szklanki cukru

Przygotowanie:

Wymieszać wszystkie składniki. Smażyć na oliwie z oliwek przez 45 minut na wolnym ogniu.

Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> http://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics

lub http://www.marron.pl

post-5074-1180132237_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.