zuziorek Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Składniki: 2 wędzone udka z kurczaka puszka kukurydzy puszka czerwonej fasoli 3 jajka 10 dkg sera zółtego startego Udka obrać z mięsa, pokroić. Puszki odcedzić, jajka ugotowac na twardo pokroic. Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez i przyprawić do smaku. Dla koneserów : mozna dodac jedną czerwoną cebulę Cytuj
grumko Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Kasiu: jako zdeklarowany miłośnik wędzonego kurczaka muszę powiedzieć, że sałatka bardzo nam smakuje!! Cytuj
zuziorek Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 To super Andrzeju. Ja tez uwielbiam wędzonego kurczaka. U nas teraz jest na topie w formie podpieczonej w piekarniku, polecam. Cytuj
Klamerka Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Nooo, rzeczywiście zachęcający pomysł! Dodam do tego jeszcze drobno posiekaną kapustę pekińską, no i czosnek do majonezu :) Już mi ślinka cieknie! :P Zrobiłam! Rewelka! :P Tak jak napisałam wyżej- dodałam pekinkę, zamiast majonezu zrobiłam sos majonezowo- kefirowo- czosnkowy, no i niestety nie mogłam się oprzeć dodaniu świeżego ogórka, odrobiny ryżu i groszku... Ale na szczęście dodatki nie zagłuszyły smaku kuraka! :P Było naprawdę pyszne, gorąco polecam! Cytuj
Najdzi Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Sałatka jest pyszna :) Zrobiłam ja bez jajaka, bo o nim zapomniałam, ale smakowała wybornie. Przyznaje zasłużona ocenę 5 ;) Cytuj
zuziorek Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 dzięki za pozytywne opinie ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi