monsum Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Poszukuję ciasta, z którego będę mogła uformować kształt. Czy może ktoś zna taki przepis. Mam w sobotę wieczor panieński koleżanki i postanowiłam zrobić jej śmieszne ciasto w kształcie.... :wink: hmm, no wiadomo chyba o co chodzi. A więc może ktoś mnie poratuje niezawodnym przepisem. Z góry wielkie dzia. Cytuj
basga Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zerknij TUTAJ...,Z TAKIEGO CIASTA ZROBISZ RÓŻNOŚCI...no i pochwal się potem jakąś foteczką. Kiedyś na wieczór panieński widziałam w cukierni tort z dekoracją odpowiednią :wink: z banana i połówek brzoskwiń... Cytuj
monsum Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Mysląłam też o tym, żeby upiec po prostu ciasto na biszkopt i z tego ciasta wykroić zamierzony kształ, a nastepnie polać jakąś polewą. Myślicie, że to też może być sposób? Cytuj
basga Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dobry pomysł i o wiele prostszy do wykonania,potem tylko polewa i ewentualnie można coś napisać ,albo polewą w innym kolorze albo takimi pisakami do tortów. Zerknij na fotki...może to jakaś inspiracja będzie :wink: Cytuj
monsum Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ojej ale fajne, dziękuję ci Basga za wsparcie, co dwie głowy to nie jedna :wink: Cytuj
iwona30 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 A ja proponuje kupić coś w sex shopie no wiecie o czym mówię, będziecie mieć ubaw. Napisz później jak się bawiłaś. A co do wypieku to najlepiej z ciasta drożdżowego ono rośnie i na pewno nigdy takiego mieć nie będzie wtedy sobie ususzy i będzie męża dręczyć że takiego chce hihhi pomyślicie że zgłupiałam wypisując takie rzeczy. Cytuj
basga Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ależ skąd...extra pomysł! Cytuj
monsum Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 A ja proponuje kupić coś w sex shopie no wiecie o czym mówię, będziecie mieć ubaw. Napisz później jak się bawiłaś. A co do wypieku to najlepiej z ciasta drożdżowego ono rośnie i na pewno nigdy takiego mieć nie będzie wtedy sobie ususzy i będzie męża dręczyć że takiego chce hihhi pomyślicie że zgłupiałam wypisując takie rzeczy. Na prezent składałysmy się w pare osób i ma już zakupiony tzw. "Zestaw na romantyczny wieczór", w którego skład wchodzi sexi bielizna, książka "kamasutra" oraz zapachowe świece :wink: , ale chciałam jeszcze coś tak od siebie dać, stąd ten pomysł z ciastem. A więc zaraz po pracy zabieram sie do robienia prezentu, jesli z wrażenia nie zapomnę to zrobię foto i pochwale się co mi wyszło. Trzymajcie kciuki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi